opc_loader

Neem contact op

Als u vragen hebt over de bestelling of levering van producten, neem contact op met onze klantenservice .

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Per Telefoon

U kunt ons dagelijks bereiken op onze telefoonnummer 0031 (0)251295380  tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur).

Per e-mail


We beantwoorden uw e-mail tijdens kantooruren We streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden, uitgezonderd in het weekend.

Webbull.nl

WIJKERMEERWEG 44-E

1948 NW BEVERWIJK


E-Mail: Webbull@outlook.com

KVK nummer: 61649368
BTW nummer:  NL854430179B01

U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klanten service. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier.

Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert van Shoptrader.nl. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mails te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.

KLACHTEN:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Webbull@outlook.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."


Webbull.nl
Wijkermeerweg 44-E
1948NW Beverwiijk
Nederland
0251295380
webbull@outlook.com

Contact

*