opc_loader

Oral-B Vitality 100 PINK Cross Action BOX

19,95
Beschrijving

De Oral-B Vitality 100 PINK is een nieuwe versie van de welbekende Oral-B Vitality Cross Action. De voordelen van de tandenborstel zijn: 

  • PRO-Timer - 4 x 30 seconden timer
  • 2D-technologie – de tandenborstel roteert
  • 600 poetsbewegingen - per minuut
  • Ergonomisch handvat – voor extra grip
  • Ni-Mh accu – een week lang poetsen met een volle accu

In style met de Vitality PINK elektrische tandenborstel

De Vitality reeks is uitgebreid en vernieuwd en daar zijn wij heel blij mee. De Oral-B Vitality 100 Cross Action is namelijk in vier verschillende designs verkrijgbaar. In dit geval gaat het om zachtroze met wit. Wij zijn van mening dat kleuren niet gebonden zijn aan het geslacht. Het zijn overigens maar kleuren en over smaak valt niet te twisten. Deze tandenborstel is voor iedereen die van een mooi design houdt.

Oral-B Vitality 100 PRO-Timer voor een professionele poetsbeurt  

De Oral-B Vitality CrossAction PINK is een tandenborstel met daarop de meest behulpzame functie: de PRO-timer. Dit is een timer die gemaakt is om een poetsbeurt zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Tandartsen raden wereldwijd aan om een poetsbeurt twee minuten lang te laten duren. Het is moeilijk om in te schatten wanneer u klaar bent met poetsen. Hierdoor wordt de Oral-B Vitality 100 heel interessant. De tandenborstel geeft iedere 30 seconden een kleine interruptie. Na 2 minuten geeft hij een lange interruptie. Dit is een geheugensteuntje dat de poetsbeurt voorbij is.

Schijn bedriegt bij de Oral-B Vitality CrossAction 100 PINK

De zachte uitstraling laat u misschien wel denken dat de tandenborstel niet gevaarlijk is. Maar niets is minder waar. De tandenborstel is namelijk een power-house! De tandenborstel draait in totaal 7.600 roterende bewegingen per minuut. Voor tandplak is hij als een wolf in schaapskleding. Tandplak maakt geen schijn van kans om te overleven. 

Inhoud van de verpakking

  • 1 Oral-B Vitality 100 PINK elektrische tandenborstel
  • 1 Cross Action opzetborstel
  • 1 Oplaadstation

Beoordelingen (0)
Oral-B Vitality 100 PINK Cross Action BOX heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oral-B Vitality 100 PINK Cross Action BOX