opc_loader

Oral-B Vitality White & Clean - Elektrische tandenborstel

Verbeter je poetservaring en verwijder meer tandplak dan met een manuele tandenborstel met de Oral-B® Vitality White and Clean. De Oral-B Vitality White and Clean zorgt voor een grondige reiniging van de tanden en verwijdering van tandplak. Zijn White and Clean opzetborstel past zich aan iedere individuele tand aan om tandplak weg te poetsen. Oral-B Vitality roteert en oscilleert om tandplak los te maken en weg te vegen en omhult elke individuele tand. Oral-B Vitality: superieur reinigen vergeleken met een manuele tandenborstel.

Deze Oral-B Vitality White and Clean is geïnspireerd op de instrumenten die de tandarts gebruikt. Voor een unieke tandenpoetservaring voor jou en je gezin die zowel veilig als effectief is. Oral-B Vitality poetst zacht en grondig op de plekken waar tandplakbacteriën zich kunnen ophopen en zorgt zo voor schone tanden en sterk en gezond tandvlees. Hij zorgt bovendien voor een buitengewone verwijdering van tandplak, zelfs op de moeilijk bereikbare plaatsen en is zacht voor tanden en tandvlees.

De Vitality White and Clean oplaadbare tandenborstel maakt gebruik van dezelfde 2D oscillerende en roterende reinigingstechniek als de andere tandenborstels uit deze lijn, voor bewezen tandplak verwijdering. Het waterproof handvat is volledig veilig en is speciaal ontworpen voor gebruik in de badkamer. Steek de stekker van de oplaadunit in het stopcontact en plaats het handvat erop. De unieke ronde opzetborstel maakt zachte oscillerende bewegingen om de tandplak los te maken en roteert tegelijkertijd om het weg te poetsen. Zo verwijdert hij om wel 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. Hij verbetert tevens de gezondheid van het tandvlees en helpt zo tandvleesproblemen te voorkomen.

Professionele timer
Met een professionele timer weet je zeker dat je de volle door tandartsen aanbevolen twee minuten je tanden poetst voor het beste resultaat. Tijdens intervallen van 2 minuten klinkt een kort onderbroken geluid dat je kan horen èn voelen. Dit herinnert je eraan de vier kwadranten van je gebit te poetsen voor een grondige en consequente poetsbeurt. Een lang onderbroken geluid geeft aan wanneer de geadviseerde poetstijd is verstreken.

Opzetborstels
De Oral-B 3D White-opzetborstel is ontwikkeld om vlekken zacht te verwijderen. Met een door tandartsen geïnspireerde rubberen polijstkop voor natuurlijk wittere tanden.

Batterij
Het oplaadbaar handvat is uitgerust met een batterij die tot wel 5 dagen meegaat tussen de oplaadbeurten in (wanneer je twee keer 2 minuten per dag poetst).

Technologie
De Vitality White & Clean verwijdert meer tandplak dan andere tandenborstels door 7600 keer per minuut te roteren en op en neer gaande bewegingen te maken (oscilleren) en zo tand voor tand te omhullen waardoor de tandplak losgemaakt en verwijdert wordt voor optimale poetsresultaten.

Waarom een oplaadbare tandenborstel gebruiken?

  • Oral-B is wereldwijd het meest door tandartsen aanbevolen merk elektrische tandenborstels.

  • Tegenwoordig adviseren steeds meer tandartsen een oplaadbare tandenborstel te gebruiken om veel gemaakte fouten tijdens het poetsen, die kunnen leiden tot ernstigere problemen, te voorkomen.

  • Uit klinische testen blijkt dat alle Oral-B oplaadbare tandenborstels meer tandplak verwijderen dan een manuele tandenborstel.

  • Oplaadbare tandenborstels helpen menselijke fouten tijdens het poetsen, die leiden tot ernstigere tandvleesproblemen, te voorkomen.Kenmerken van de Oral-B Elektrische Tandenborstel Vitality White & Clean:

  • Helpt je 2 minuten lang poetsen

  • Verwijdert tot 2x zo veel plak als een gewone handtandenborstel en helpt zodoende om gingivitis te voorkomen

  • Oscillerende en roterende reinigingstechniek
16,25
Beoordelingen (0)
Oral-B Vitality White & Clean - Elektrische tandenborstel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oral-B Vitality White & Clean - Elektrische tandenborstel